Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo lanserer ny Switch OLED med fargerikt Splatoon 3-design

Kommer dessverre ikke med spillet inkludert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før virket det som at det ikke gikk mer enn en uke mellom nye fargevarianter eller spesialutgaver av for eksempel Nintendo 3DS. Etter lanseringen av Nintendo Switch har det imidlertid vært så som så med temaversjoner av konsollen, selv om vi har fått noen få i forbindelse med lanseringen av for eksempel nye Pokémon-spill.

En del av forklaringen er nok at Nintendo, som mange andre elektronikkselskaper, kjemper for å sikre nok komponenter til å møte etterspørselen på konsollene sine. Men Nintendo har fortsatt et par ess i ermet, og nå har de nettopp annonsert en ny fargevariant av deres Nintendo Switch OLED.

Splatoon 3 Edition heter den, og den lanseres 26. august, to uker før lanseringen av Splatoon 3 9. september. Spillet er derfor heller ikke inkludert med konsollen, men du kan tross alt se frem til et unikt design med blå og gule Joy-Cons, samt noen kule detaljer på baksiden.

I forbindelse med dette lanseres det også et matchende etui og Pro Controller.

Nintendo lanserer ny Switch OLED med fargerikt Splatoon 3-design
Nintendo lanserer ny Switch OLED med fargerikt Splatoon 3-designNintendo lanserer ny Switch OLED med fargerikt Splatoon 3-design


Loading next content