Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Nintendo presenterer utvidelsespasset til Xenoblade Chronicles 3

Det gir nytt innhold allerede på lanseringsdagen, men de store oppdateringene kommer først i 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo var litt senere ute med det enn konkurrentene, men nå har den japanske utvikleren etter hvert også introdusert DLC-pakker og utvidelsespass i flere av sine store spill.

Dette vil selvfølgelig også gjelde for det kommende Xenoblade Chronicles 3. Rollespillet er ellers stort nok på forhånd med en forventet spilletid på omtrent 100 timer (vurdert ut fra de foregående kapitlene), men dette har ikke hindret Nintendo i å annonsere et såkalt Expansion Pass.

Nå har Nintendo presentert utvidelsespassets innhold. Første oppdatering kommer samme dag som spillet, den 29. juli, og byr på "brukbare gjenstander" samt nye skins til spillets to hovedkarakterer. Den andre oppdateringen kommer nyttårsaften 2022 og byr på en ny helt, flere kostymer og en ny spilldel kalt "Challenge Battle".

I løpet av 2023 vil det lanseres ytterligere to oppdateringer, hvor den siste introduserer et nytt kapittel i spillets historie.

Xenoblade Chronicles 3

Relaterte tekster

2
Xenoblade Chronicles 3Score

Xenoblade Chronicles 3

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

En av Switchens største RPG-serier er tilbake med sin mest ambisiøse verden hittil. Michael har flyttet til Aionios og kommer neppe tilbake med det første.Loading next content