Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Payday 3
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter

   Nintendo selger endelig Wii U med fortjeneste

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Nintendo har måttet tåle mye kritikk rettet mot Wii U, og de har helt siden lanseringen slitt med lave salgstall og store underskudd. Derfor er det ganske så forfriskende å endelig kunne skrive en gladnyhet om konsollen.

   På det forrige investormøtet kunne nemlig Satoru Iwata melde at de ikke lenger selger konsollen med tap, og at de skal iverksette nye tiltak for å få fart på salget. Riktig nok har de ganske så beskjedne forventninger for dette regnskapsåret, hvor de forventer å selge kun 3,6 millioner enheter. Det er likevel hyggelig å vite at de endelig tjener på det.

   Vi kan bare håpe at dette betyr ny vind i seilene for Nintendo, og med lanseringen av Mario Kart 8 i slutten av måneden krysser vi fingrene for at ting endelig er i ferd med å endre seg for Wii U og Nintendo.

   Nintendo selger endelig Wii U med fortjeneste


   Loading next content