Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo viser frem deres "nye" Pokémonfilm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom endelig den gledelige nyheten om en vestlig lansering av filmen Pokémon: Everyone's Story. Filmen ble opprinnelig vist frem på kinoer i Japan den 13. juli i år, og vil om ikke så lenge vende turen vestover med et helt nytt navn. For her i vesten kommer filmen til å hete Pokémon: The Power of Us, noe som er forståelig med tanke på det som vises i traileren. Filmen vil i første omgang vises frem i utvalgte kinoer rundt omkring i USA den 23., 26., 28. november, og siste gang den 1. desember. Om du ikke kommer til å befinne deg i USA i løpet av disse datoene er det likevel ingen grunn til bekymring. Filmen vil vises på kino i andre land også, men om Norge er blant disse er usikkert...

Kort fortalt handler filmen om en såkalt "Wind Festival" i Fura City, og den legendariske Pokémon Lugia vil kunne vise seg frem for å velsigne folket i løpet av festivalen. Det viser seg at noe rart er på gang, og Ash Ketchum, sammen med Pikachu, må finne ut hva som skjer. De er uansett ikke alene, for underveis vil han møte på både gamle og nye Pokémon og personer.

Er du like spent på den kommende Pokémon-filmen som jeg er?

HQ


Loading next content