Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendos nettbutikk nede for telling

Giganten fra Japan sliter med å holde nettbutikken oppe grunnet stor pågang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye problemer med online-tjenester de siste årene. PlayStation Network, Origin, Xbox Live, uPlay og Steam har alle vært nede i lengre perioder en eller annen gang. Nå kan vi føye Nintendo til i rekken med de som sliter.

Nintendos e-shop har nemlig vært nede i over 24-timer nå. Tjenesten har vært oppe her og der, men ellers er den helt ubrukelig. Som er ganske så skuffende for mange av dens brukere, spesielt de som fikk 3DS og Wii U til jul. Mange har fått både Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD og The Legend of Zelda: A Link Between Worlds som nedlastningskoder. Koder som er ubrukelige uten Nintendos nettverk. Det hjelper heller ikke at Nintendo valgte å lansere Pokémon Bank oppi det hele.

Nintendo har heller ikke sagt noe, og det er ingen indikasjon på når tjenesten kommer tilbake i normal drift. Så her er det nok bare å smøre seg med tålmodighet og håpe på det beste.

Det skal dog sies at også Valve og Sony har hatt småproblemer etter juleaften. Steam og PSN har vært nede i noen timer, men begge selskapene fikk systemene tilbake på rett spor rimelig fort.

Gamereactor kommer tilbake med mer informasjon når det blir tilgjengelig.

Nintendos nettbutikk nede for telling
Dette er en av feilmeldingene du blir møtt med når du prøver å bruke tjenesten.


Loading next content