Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendos pressekonferanse

Massevis av nye spill!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har nettopp avsluttet sin E3-konferanse, og vi har naturligvis notert ned høydepunktene. Det som kanskje er den største nyheten er at The Legend of Zelda: The Twilight Princess kommer til å slippes i to seperate versjoner samtidig. Wii-versjonen har en rekke nye og spennende funksjoner som lar deg for eksempel sikte med pil og bue, og utnytter også den innebygde høytaleren i kontrolleren. Men Jonas forteller mer om dette i sin artikkel her.

Wii Sports er en samling enkle sportspill: Tennis, golf og baseball. Med Shigeru Miyamoto, Reggie Fils-Aime, Satoru Iwata og en lykkelig utvalgt tilskuer på scenen demonstrerte de hvor enkelt og naturlig det er å spille tennis.

Andre kommende Wii-titler er Super Mario Galaxies, Excite Truck (et bilspill i samme stil som Excite Bike), Metroid Prime 3, et ping-pong spill, Red Steel (førsteperson skytespill med sverdfekting), Dragonball Z Sparking, Fire Emblem, Rayman 4, Elebits, Super Swing Golf, Project H.A.M.M.E.R. (der man går løs på omgivelsene med en overdimensjonert hammer), One Piece, Madden 2007, Final Fantasy Crystal Chronicles, Hyper Sonic, Disaster: Day of Crisis (et overlevelsesspill), Pilotwing og tilslutt noe som ser ut til å være et Samurai Warriors-liknende spill.

Men Wii er ikke alt, Nintendo satser fortsatt steinhardt på DS. Under samlingsnavnet Touch Generations kommer et flertall enkle spill, som Big Brain Academy, Sudoku og andre kortspill. Nintendo viste også frem Zelda: Phantom Hourglass, New Super Mario Bros, Star Fox DS, Diddy Kong Racing, Yoshi’s Island 2, Final Fantasy III, Mario Hoops (basket), Elite Beat Agents (et glimrende musikkspill) og Mario VS Donkey Kong 2.

Men spørsmål som vi alle vil ha svar på, spesielt etter å ha fått høre Sonys svar, om pris og lanseringsdato, fikk vi ikke fra Nintendo. De avventer med å annonsere prisen, men de sa at vi kunne spille Wii i fjerde kvartal i år - omtrent samtidig som PS3. Videre sa de at Wii ville by på mer moro for mindre penger ... Vi fikk ingen informasjon om hvilke spill som kommer til å finnes på Virtual Console-systemet, men fra annet hold rapporteres det at Hudsons klassiker Bonk’s Adventure blir et av de første spillene.

Nintendos pressekonferanse


Loading next content