Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Nioh 2 feirer suksess med gratis oppdrag og Photo Mode

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at Nioh 2 vil få noen historieutvidelser etter hvert, men Team Ninja har bestemt seg for å gi oss en god del gratis også.

I dag har vi fått vite Nioh 2 har solgt over en million eksemplarer, og for å feire dette er en ny oppdatering klar for nedlastning. Denne fikser ikke bare litt på menyene, justerer vanskelighetsgraden og lignende. Den inneholder også 9 nye oppdrag (ikke historieoppdrag, men Sub- og Twilight-missions) og en Photo Mode, så har du lyst på nye utfordringer eller ta bilder som viser hvor pent spillet er kan du glede deg.

Om du har lyst på noe mer omfattende kan du glede deg til den 30. juli. Da kan du kjøpe Nioh 2 sin første skikkelige utvidelse. The Tengu's Disciple vil by på nye historieoppdrag, Yokaier, bosser, Guardian Spirits, ferdigheter, våpen, rustninger, vanskelighetsgrader og end-game-innhold. Nærmere informasjon om alt dette skal komme de neste ukene.

Nioh 2
Team Ninja

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content