Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Nioh 2-skaperne vil gjerne lage et nytt Ninja Gaiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele seks år har gått siden vi fikk et nytt spill i Ninja Gaiden-serien, og det er ikke så rent få som har etterspurt mer ninjaaction siden den gang. Dessverre har utviklerne i Team Ninja vært travelt opptatt med spill som Nioh, Dead or Alive, Marvel Ultimate Alliance og Hyrule Warriors, men nå har vi fått et lite håp.

I et intervju med IGN sier Fumihiko Yasuda, Nioh 2s "Game Director", at mange av de som jobbet med Ninja Gaiden i studioet fortsatt håper å lage et nytt, og at de nå er spesielt ivrige etter å ha sett hvordan utfordrende ninja-spill har fått en real gjenopplivning med spill som Sekiro: Shadows Die Twice og Ghost of Tsushima.

"Kjernemedlemmene fra laget som jobbet på Ninja Gaiden ønsker å lage et nytt spill. Vi er klare over at noen fans ønsket Ninja Gaiden mer enn Nioh 2. Nå ser vi mange ninja-spill som Sekiro: Shadows Die Twice også, og se ser mye god inspirasjon i disse spillene, så vi håper å kunne levere noen gode nyheter en dag."

Ikke akkurat en bekreftelse, men samtidig gjør han det meget klart at tankene og ideene er der. Dermed skal vi ikke se bort fra at Ryu Hayabusa kommer ut av permisjon en gang i fremtiden.

Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content