Norsk
Gamereactor
nyheter
Colin McRae: Dirt

NM i DiRT!

Konkurransen har startet!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nå to år siden det ble arrangert NM i bilspill hvor vinneren ble Benjamin Ward alias Benniz i spillet WRC. Nå syntes arrangørene Expert og Inline Technology at det var på tide med et nytt mesterskap. Som du sikkert vet vil PS3-versjonen av Colin bli lansert den 14. september og hva er vel mer naturlig enn å konkurrere i nettopp dette rallyspillet som har fått veldig gode kritikker fra en samlet spillpresse.

Det hele startes med innledende runder og disse vil foregå på utvalgte Expert-butikker hvor du som alle andre kan melde deg på. Ikke bare kan du bli kåret til den beste rallykjøreren i Colin McRae: Dirt i Norge, men du får også delta i en konkurranse hvor våre rallykonger Petter og Henning Solberg blir og treffe.

De 10 beste deltakerne i kvalifiseringen og de 10 beste på bilmessa får være med i NM-finalen Lørdag 10. november 2007 som arrangeres på bilmessen bil 07 på stands hos Ford og Subaru. Petter og Henning vil selvsagt være til stede under kvalifiseringen og finalen på bil 07.

Arrangørene kan melde om fete premier. Deriblant kan du som den beste DiRT-kjøreren vinne signerte hjelmer, kjøredresser, spill samt masse annet snacks. Som du sikkert har fått med deg, så har Colin McRae blitt drept ved å styrte i døden i sitt eget helikopter ikke langt fra sitt hjem og med denne turneringen, kan han minnes som den store rallyhelten som han var. Han etterlater seg kone og sin lille datter. Må du hvile i fred Colin!

Nettsiden du skal merke deg en gang for alle er DiRT.no. Der vil du finne alt du trenger å vite samt masse annet og undertegnede har allerede lagt seg i hardtrening, for dette kommer til å bli moro!

Vi kommer tilbake med mer om NM i DiRT etter hvert som vi nærmer oss starten... Stay tuned for more!

Colin McRae: Dirt

Relaterte tekster

Colin McRae: DirtScore

Colin McRae: Dirt

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Colin McRae-serien har en lang og stolt fortid bak seg som rally-spillenes ukronede konge, men har det nye fokuset på alternativ racing ødelagt den klassiske formularen?Loading next content