Norsk
Gamereactor
nyheter
Colin McRae: Dirt

NM i DiRT - Vinneren!

Norges beste DiRT-kjører kåret!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å arrangere en såpass stor konkurranse/turnering som NM i DiRT, har vært en stor prestasjon i seg selv. Her har Expert og Inline Technology vært primus motorer og sørget for stor ståhei den siste tiden. Nå når høsten og vinteren nærmer seg, hva er vel mer naturlig enn å spille og dette har begge disse arrangørene gitt gamere muligheten til. Spillet som i år det hele skulle omhandle var Colin McRae: Dirt. Etter uker med hard trening, massiv konkurranse i de innledende rundene var dagen kommet der den endelige Norgesmesteren i DiRT skulle kåres. Klarte den regjerende Norgesmesteren Benjamin Alexander Ward (Benniz) som vant forrige rally-konkurranse i WRC å vinne igjen? Dette vil du nå kunne finne ut av å lese videre. Allerede fra før av var presset stort og premiebordet bugnet med überfett stæsj. Alt fra signerte rallydresser, hjelmer, Mediaseats - Multimediastol, Tur til Gol hvor vinneren skal sitte på med Henning, Subaru Team klokke, Petter Solberg jakke og andre fete, spesielle premier. Med andre ord var det duket for en beinhard konkurranse hvor alle finalistene ville gjøre hva de kunne for å vinne.

I år gikk finalen av stabelen på bil 07 messen på Lillestrøm og mange, mange tusen hadde valfartet byen hvor kanarifuglene (Lillestrøm fotballag) har sitt tilholdsted. Ikke bare ble selve messen godt besøkt, men som dere selv kan se på bildene var besøket rundt standene til Subaru og Ford gedigent. Selvsagt når to meget spreke og lystige herrer som Petter og Henning Solberg dukker opp, så kommer det mye folk - det skulle bare mangle og humøret på begge to smitter fort av på de som befinner seg i nærheten. Med alt dette surret sammen i fin avslutning av NM i DiRT, kunne ikke dette bli bedre. God stemning, masse folk og hvor Petter, Henning og primus motor hos Inline - Svein Roger Maan kastet ut massevis av stæsj til de som var kommet for å se. Hele opplegget oset av suksess.

Selve finalen ble en spennende affære med masse svetting, spreke kommentarer fra konferansier og konsentrerte blikk fra Petter, Henning, Mads Østberg og de andre applauderende tilskuerne. Banene var nøye plukket ut for å skille klinten fra hveten og krevde en høy scala av konsentrasjon for å takle presset til å kjøre godt og feilfritt. Etter de innledende rundene, stod semifinalen for tur og her satt jakken, Gogg1, Luke, sas, HarryMR, Frans NOR, Speedy, 2fast4you, Joern-fd og Benniz godt plantet i hver sin rallystol. Disse konkurrerte på banene Komoro (Japan) og UK Croft. Her klarte Benniz å vinne med litt over et sekund foran Joern-fd og 2fast4you som var nok et sekund bak. Etter hvert som den ene finalerunden etter den andre ble kjørt, satt det til slutt to personer igjen i Superfinalen. De som kunne reise de svette hendene i været etter å kommet til Superfinalen var Benniz og 2fast4you. Banen som ble kjørt i denne siste og avgjørende runden hvor man skulle kåre Norgesmesteren i DiRT var USA Pikes Peak Full. Etter noen nervepirrende minutter som sikkert føltes ut som timer for kjørerne, var en vinner kåret. Se vinnerløpet her og Banen i virkeligheten. Vinneren som stod for den beste tiden - 7:03.34 og som kunne juble sammen med publikum var ... Benniz. Nok en gang hadde han bevisst at han takler kjøring under press og kan vi nå i fremtiden håpe på at han går de samme fotsporene som Petter og Henning og gir oss rallyglade nordmenn flere triumfer i WRC? Benniz vant folket, æren og en haug med fete premier.

Selvsagt skal vi ikke glemme personen som ble nummer to og som fulgte Benniz helt frem til finalen - nemlig 2fast4you. Han gjorde en fenomenal innsats og kunne selv innkassere en fet premiebunke. Den tredje beste DiRT-kjøreren i Norge ble Joern-fd og på fjerdeplass kom Luke. Den siste som kunne innkassere litt av premiepotten ble Speedy.

Vi i Gamereactor gratulerer selvsagt vinnerne på det sterkeste og bøyer oss i støvet for en enorm innsats. Ikke bare gjennomførte de kjøringen med stil, men de var med på å skape stemning til de mange, mange tusen som hadde møtt opp til finalene i NM i DiRT. Ellers vil vi i Gamereactor også takke Expert, Inline Technology, Pioneer, Ford og Subaru for et meget godt arrangement og mange vil nok si at dette var det beste såkalte "NM i Rally" i spill som er blitt gjennomført hittil. Nå vet vi at det luskes litt i kulissene angående flere arrangementer. Mer om dette kommer vi garantert tilbake til. Så inntil videre kan du klikke deg inn på www.dirt.no etter mer info om NM i DiRT og her finner du fullstendige lister over deltakere, premier m.m.

Her er noen harde fakta fra NM i DiRT:

20 deltakere
5 tidsregistrere
3 Service gutter
1 teknisk ansvarlig
1 Data ansvarlig
1 Hovedansvarlig
2 konfransierer

Tilstede under finalen
Henning og Petter Solberg
Mads Østberg NM vinner Rally
Anders Grøndal NM Vinner Bakkeløp (med konfransierer)
Andreas Mikkelsen Ny fremmadstormende unggutt

22 000+ besøkende på messa kun på lørdagen.
(Det var VARMT, for å si det pent)

5 timer for gjennomføring av NM finalen på standen til Ford og Subaru
Vi ga bort, kastet ut samt at Henning og Petter signerte ca. 2000 capser, bamser, spill, biler, plakater osv.

En vinner, Benniz, forsvarte NM titelen fra 2005.

Takk til alle innvolverte og takk til Benniz og 2fast4you for en spennende Superfinale!

Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt
Colin McRae: Dirt

Relaterte tekster

Colin McRae: DirtScore

Colin McRae: Dirt

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Colin McRae-serien har en lang og stolt fortid bak seg som rally-spillenes ukronede konge, men har det nye fokuset på alternativ racing ødelagt den klassiske formularen?Loading next content