Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

No Man's Sky fikk 1 million nye spillere via Xbox Game Pass og Windows 10

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da jeg skrev om No Man's Sky sin spennende Desolation-oppdatering i går spurte BreXnesKidD om det faktisk er noen som faktisk spiller det. I kveld har vi fått en klar indikasjon på at svaret er ja.

Sean Murray, som har vært Hello Games sitt ansikt utad siden spillet ble lansert, skriver nemlig i en pressemelding at over en million nye spillere har prøvd No Man's Sky etter at det kom til Xbox Game Pass og Windows 10 i juni. Dermed er det ganske klart at veldig mange fortsatt er interessert i romutforskning selv fire år etter at spillet ble lansert.

No Man's Sky

Relaterte tekster

No Man's SkyScore

No Man's Sky

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Vi kommer aldri til å se mer enn en brøkdel av universet No Man's Sky har å tilby, men vi har nå sett nok til å sette karakter. Dette er et unikt eventyr du ikke bør gå glipp av...Loading next content