LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   No Man's Sky

   No Man's Sky teaser stor oppdatering i 7-års jubileumsvideo

   Det har ikke alltid vært en enkel vei for Hello Games, men det har gått bra til slutt.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Med tanke på hvor fantastisk No Man's Sky var da det ble lansert, viser det hvilken reise vi har vært med på, når vi sju år senere feirer romfartseventyret og gleder oss til neste oppdatering.

   I jubileumsvideoen forteller Sean Murray, grunnleggeren av Hello Games, om sine erfaringer med No Man's Sky og hva han ser frem til i fremtiden. "Jeg har jobbet med dette spillet i nesten en tredjedel av livet mitt, og det har vært mer vellykket enn vi noen gang planla eller drømte om", sier han. "Det har ikke alltid vært lett, men det som har vært vår ledestjerne hele veien, har vært spillerne og fellesskapet."

   Den neste oppdateringen av spillet er Echoes, som foreløpig er et mysterium. Forhåpentligvis får vi høre mer om den kommende oppdateringen etter feiringen av dette store jubileet.

   HQ

   Relaterte tekster

   No Man's SkyScore

   No Man's Sky

   ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

   Vi kommer aldri til å se mer enn en brøkdel av universet No Man's Sky har å tilby, men vi har nå sett nok til å sette karakter. Dette er et unikt eventyr du ikke bør gå glipp av...   Loading next content