Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No More Heroes 3

No More Heroes 3 annonsert for Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Travis Strikes Again: No More Heroes er ikke helt det mange No More Heroes-fans ønsket seg, så det ble en stor jubel da rulleteksten dukket opp med en liten sekvens som hintet kraftig til et nytt nummerert spill i den spinnville serien. Suda kunne kort tid etter fortelle at han skulle til E3 i år, noe de fleste forsto hva betydde.

No More Heroes 3 skal komme til Nintendo Switch en gang neste år! Dette ble bekreftet i spillets første trailer under kveldens Direct-sending, og den gir ikke noe rom for tvil om at dette blir skikkelig NMH med drøssevis av meta-humor og helsprø situasjoner mens Travis kutter seg gjennom en bråte slemminger.

HQ
No More Heroes 3

Relaterte tekster

1
No More Heroes 3Score

No More Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

No More Heroes 3 kunne vært et storslått comeback, men den elleve år lange pausen har dessverre ikke vært en fordel for Travis Touchdown.Loading next content