Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No More Heroes

No more Heroes

Opprinnelig utviklet til Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

No More Heroes har ikke hatt den innflytelsen på Wii'en som spillets kreatør og produsent Suda51 kanskje godt kunne ha tenkt seg, men det var også opprinnelig tenkt som et spill til Xbox 360. Dette kunne den spesielle produsenten nylig fortelle bransjemagasinet MCV:

"Opprinnelig var spillet faktisk under utvikling til Xbox 360, men det var Marvelous Interactives sjef, Wada-san som hadde informasjonene rundt Wii og hvordan Wii-moten ville fungere (før maskinen ble lansert) og han mente at jeg skulle lage spillet til det formatet i stedet. På det tidspunktet forstod jeg ikke helt hvorfor, men etter å ha sett hvordan det virker, så syntes jeg at det var et godt valg og at Wii-moten fungerer godt sammen med spillet."

Om det er grunnen til No More Heroes manglende suksess eller om det bare skyldes at det reelt kun er Nintendo selv som virkelig får penger ut av spillene vites ikke.

No More Heroes
No More Heroes
No More Heroes

Relaterte tekster

No More HeroesScore

No More Heroes

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Teamet bak det spesielle Killer 7 gjør et comback uten sidestykke, og Martin Rosmo Hansen er bergtatt!

No More Heroes

No More Heroes

FORSPILL. Skrevet av Halvor Ø. Thengs

Sist vi hørte noe fra Grasshopper, var det det eksentriske, men rimelig uspillbare Killer 7. Nå vender de tilbake...Loading next content