Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: The Ezio Collection

Noe er galt med Assassin's Creed 2-remasteren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Assassin's Creed: The Ezio Collection er nå tilgjengelig på PS4 og Xbox One. Samlingen består av oppussede utgaver av Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood og Assassin's Creed: Revelations, alle med Ezio Auditore da Firenze. Alt er imidlertid ikke bedre i 2016, snarere tvert imot. Polygon har laget en video som viser noen av feilene i Assassin's Creed II der de sammenligner Xbox 360-versjonen med den til Xbox One, og der ser vi et par merkelige ting.

Selv om landskapet, bygningene og lyssettingen er forbedret, kan ikke det samme sies om figurmodellene. Ezio har for eksempel blitt rødmusset i ansiktet siden sist, men han er ikke det verste tilfellet. Særlig er det en av de datastyrte figurene som får mye oppmerksomhet, og grunnen ser du på dette bildet:

Saken fortsetter under bildet.

Assassin's Creed: The Ezio Collection
Bilde fra Polygon. Noen har tatt seg friheter med NPC-en til høyre.

Det er også ting å utsette på bevegelsene til Ezio, spesielt når han klatrer. De ser veldig unaturlige ut, og Polygon rapporterer om flere tilfeller der Ezio ikke vil gjøre den siste bevegelsen for å komme seg opp på hustak. Som du kan se i denne videoen er det flere bugs i spill når Ezio skal forsere bygninger.

Vi antar at Ubisoft jobber med en oppdatering allerede, og oppdaterer når noe nytt dukker opp.

Relaterte tekster

3
Assassin's Creed: The Ezio CollectionScore

Assassin's Creed: The Ezio Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Ubisoft droppet et nytt Assassin's Creed-spill i år, og i stedet har de prøvd å pusse opp de tre spillene med Ezio i hovedrollen. Vi har testet...

0
Masse gameplay fra The Ezio Collection

Masse gameplay fra The Ezio Collection

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Assassin's Creed: The Ezio Collection ble nettopp sluppet, og vi har allerede rukket å spille en god del av de tre spillene i samlingen. Vi har naturligvis tatt opp litt...Loading next content