Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nolan: Det var ikke noe slikt som en reboot før jeg laget Batman Begins

- Den ideen fantes ikke da jeg kom for å se på Batman. Det er ny terminologi"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vrangforestillinger eller bare klønete språk? Vi antar at vi alle vet hva regissør Christopher Nolan mente da han nylig kommenterte den nåværende reboot-trenden, men det hørtes mer lyssky ut enn det sannsynligvis var ment.

"Det er et tegn på hvor raskt ting endrer seg i filmbransjen, men det var ikke noe slikt konseptuelt som en «reboot». Den ideen eksisterte ikke da jeg kom for å se på Batman. Det er ny terminologi. Warner Bros. eide denne fantastiske karakteren, og visste ikke hva de skulle gjøre med den. De hadde på en måte nådd en blindvei med sin forrige iterasjon.

Hvis du ser på hva Tim Burton gjorde, handler det spesielt om en verden som ble skapt som Batman passer inn i. Det er denne store gotiske visjonen som er veldig konsistent, og i samsvar med karakteren til Batman. Det jeg følte jeg ikke hadde sett, spesielt i tegneserier, var en vanlig verden der vi kunne bo i Gotham. Når en gothamitt ser Batman er han like ekstraordinær som han ville vært i vår verden. Jeg ønsket en ekstraordinær karakter i bakgrunnen av en vanlig verden. Det var ikke det Tim gjorde, så jeg tenkte det var en helt annen retning å gå i."

Hvis vi bare raskt prøver å huske de mest bemerkelsesverdige omstartene av filmverdenen før Nolan gjorde Batman Begins, er følgende titler noen av de som først faller meg inn: The Mummy, Dracula, Frankenstein, Godzilla, Planet of the Apes, Jack Ryan, Superman, King Kong og mer. Nå ble de kanskje ikke kalt "reboots" på samme måte som de ville være hvis de ble utgitt i dag, eller hva sier du?

Nolan: Det var ikke noe slikt som en reboot før jeg laget Batman Begins

Takk, Filmcomment.comLoading next content