Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Norges cup i Gears of War!

Bli med på moroa!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På relativt kort tid har Xbox 360 spillet Gears of War høstet stor popularitet og det er nå et av de desidert mest spilte spillene over det etter hvert så vel etablerte Xbox Live. Dette har Eventselskapet Indio Marketing fått med seg og sammen med klanene The Saintz og GoN skal det nå arrangeres Norges Cupen i Gears of War 2007. Dette vil bli den største cupen for Xbox 360 i Norge noensinne og en meget stor begivenhet for alle ivrige gamere der ute.

Sammen har de klart å dra med seg giganter som Microsoft Norge og Nokia, som stiller med store premier i tillegg til den selvsagte æren det vil være å vinne Norges cupen i et av de feteste spillene som er ute nå. Alle som har lyst til å være med bør ta en tur innom hjemmesiden for prosjektet og lese mer om det og melde seg på der. Fristen er den 30. mars og spillingen starter umiddelbart etterpå!

Vi ønsker arrangørene lykke til med cupen og håper på flere glimrende arrangementer. Selvfølgelig håper vi også at mange av Gamereactors lesere melder seg på!

For påmelding og informasjon sjekk www.gowcup.no nå! Fristen er 30. mars

Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!

0
Vi snakker med Gears of War-utvikleren

Vi snakker med Gears of War-utvikleren

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Selv om E3 2015 er ferdig for en uke siden stopper ikke det oss fra å presentere stadig nye intervjuer og inntrykksartikler fra den store spillmessen. Nedenfor kan du se...Loading next content