Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Norske spillere velger det "trygge"

Siste ukes salgstall har ankommet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når det gjelder salg av spill over disk her til lands, så er det lite forandring å spore fra den ene uken til den andre. Gjengangere som FIFA 15 og Minecraft ligger alltid høyt, og andre spill som Grand Theft Auto V og Call of Duty: Advanced Warfare har lojale tilhengeresom fortsetter å kjøpe spillene. Det er derfor gledelig og imponerende at et Playstation 4-eksklusivt spill som Bloodborne klarer å kapre tredjeplassen i sin andre uke på markedet. På toppen troner imidlertid Visceral Games' Battlefield: Hardline som ble lansert 19. mars, så det er tydelig at spillerne ikke har blitt altfor skremt av den problemfylte lanseringen av Battlefield 4.

Det er verdt å nevne at Wii U-eksklusive Mario Party 10 var en plassering unna å bli med på topp ti, men vi regner med at partyspillet vil klatre høyere opp etter hvert.

Her er de ti spillene som solgte best i Norge den siste uken:

1. Battlefield: Hardline
2. FIFA 15
3. Bloodborne
4. Minecraft
5. Grand Theft Auto V
6. The Sims 4: Get to Work
7. Call of Duty: Advanced Warfare
8. Far Cry 4
9. Lego Marvel Super Heroes
10. The Sims 4

Kilde: ANGI/GfK Entertainment

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content