Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså kommet til Microsofts Xbox One. Spillet slippes allerede neste uke, nærmere bestemt 9. mars, og det vil by på eksklusivt innhold for å bøte på at denne lanseringen skjer en stund etter de andre.

Faktisk sier Rain Games-sjefen Peter Meldahl at Xbox One-versjonen får ti nye brett, nye som betyr et ti prosent større spill. Mens du venter på onsdag i neste uke kan vi anbefale deg å sjekke ut slipptraileren for nettopp Xbox One-versjonen. Den ser du her:

HQ
Teslagrad

Relaterte tekster

TeslagradScore

Teslagrad

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et norsk indiespill med mye sjel, høy kvalitet og frustrerende vanskelighetsgrad. Adrian har satt karakter...

0
Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

Norske Teslagrad kommer også til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det bunnsolide plattform/puzzle-spillet Teslagrad fra de norske utviklerne i Rain Games har allerede underholdt spillere på en rekke ulike formater, og nå har tiden altså...

8
Norske Rain Games herjer på Metacritic

Norske Rain Games herjer på Metacritic

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det herlige indiespillet Teslagrad ble sluppet helt på tampen av 2013, men har allerede rukket å få en del oppmerksomhet. Utviklerne i Rain Games kan nemlig slå seg på...Loading next content