Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Nvidia kortene takler ikke Half-Life 2!

Valve har nettopp sluppet en reell bombe, hva angår dagens Nvidia grafikk kort og avviklingen av Half-Life 2. Vi har mer info!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve har nettopp sluppet en reell bombe, hva angår dagens Nvidia grafikk kort og avviklingen av Half-Life 2.

Det viser seg nemlig at Nvidia kortene ikke vil kunne benytte Full-Scene Anti-Aliasing (FSAA), da dette vil ødelegge teksturene i spillet og de vil slki inn i hverandre. Buggen skyldes delvis begrensninger i DirectX 9 og/eller DirectX 9 kompatibel hardware, som gjør at FSAA funkjsonen ikke kan benyttes. FSAA er et tiltak som drastisk forbedrer billedkvaliteten i spill.

Dog er det visstnok håp for noen av Radeon kortene (hhv. 9500-, 9600-, 9700- og 9800-seriene), som de mener vil kunne løse problemet med en oppdatering av driverne. I følge Valve vil ikke dette være mulig å gjøre med Nvidia kortene.

Du kan lese mer detaljert om saken hos www.xbitlabs.com

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.

2
Ny verdensrekord i Half-Life

Ny verdensrekord i Half-Life

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For oss vanlige spillere tar det omtrent 12-15 timer å gjennomføre den lange historien i Half-Life, men folk er tydeligvis forskjellige. Den forrige speedrun-rekorden på...Loading next content