Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ny, billig PS3!

Ribbet PS3 til ok pris!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Der kom nyheten vi har ventet på lenge. Sony lanserer en rimeligere utgave av Playstation 3. Siden vi egentlig har tatt helg nøyer vi oss med å gjengi pressemeldingen i sin helhet. God helg!

- Ny 40GB PS3 - 33 % billigere enn dagens modell

LONDON - Sony Computer Entertainment Europa (SCEE) ga i dag detaljer angående sin spennende nye PLAYSTATION®3 (PS3) modell. Den nye modellen vil bli lansert i hele SCEE-området den 10. oktober 2007, hele 33 % billigere enn dagens modell.

Ved å tilby en utrolig attraktiv inngangsbillett til High Definition spill og underholdning for julesesongen, vil den nye PS3'en bringe den neste generasjonen av interaktiv hjemmeunderholdning til hjem over hele Europa, Midt-Østen, Afrika og Australasia.

Sammen med en stadig ekspanderende kolleksjon av PS3 spill (til sammen 65 titler som dekker alle genrer til jul), er den nye PS3'en utstyrt med en 40GB harddisk og har alle kjennetegn som er sentrale for skikkelig High-Definition underholdning; ekte neste-generasjons gameplay opplevelse, imponerende High-Definition Blu-ray Disc™ filmer, SIXAXIS™ wireless controller, Wi-Fi og HDMI tilkoblingsmuligheter, alt drevet av Cell Broadband Engine ™, det digitale hjertet til PS3.

Som med 60GB PS3, vil den nye PS3'en inneholde oppgraderbar firmware, som gjør det lett å føye til nytt innhold og nye funksjoner etter som tiden går. Nylig gjorde foreksempel en firmware oppdatering PS3 i stand til å oppgradere DVD'er, som blir spilt på systemet, til full 1080p High Definition.

Introduksjonen av den nye PS3 har blitt bestemt som en følge av brukertilbakemeldinger fra tusenvis av nåværende PS3-eiere, så vel som forskning på potensielle fremtidige PS3-eiere. Den nye modellen har to USB 2.0 porter i stedet for fire og inneholder ikke lenger minnekortporter.

Den nye modellen er ikke lenger kompatibel med gamle PlayStation®2 titler, noe som både reflekterer at de seneste kjøperne av PS3 legger mindre vekt på denne muligheten, samt at utvalget av PS3 titler er større (totalt 65 titler som dekker alle genre til jul).

Den eksisterende startpakken inneholder en 60GB PS3, en ekstra SIXAXIS trådløs håndkontroll samt de to toppspillene (MotorStorm™ og Resistance: Fall of man™). Denne pakken vil også få en redusert pris.
60GB-modellen vil kun være tilgjengelig så lenge lageret rekker.

"Introduksjonen av den nye PS3 har vært et resultat av omfattende markedsundersøkelser innen underholdningsbehov og prefererer til den neste generasjonen PS3-eiere", sa David Reeves, president i SCEE. "Det har gjort det mulig for oss å levere et ekstremt avansert, men på samme tid utrolig rimelig High Definition spill og underholdningssystem, konfigurert etter behovene til den nye generasjonen PS3-eiere. PS3 har alltid vært den kresne spill og underholdningsbrukerens førstevalg, og den nye PS3 er mer enn noen gang det perfekte High Definitions underholdningssystem".

"Vi er veldig godt fornøyd med lanseringen av PlayStation3 så langt. Med et salg på nærmere 33 000 konsoller de første 6 månedene, er dette en av de beste konsollanseringene noen sinne. Det at vi nå lanserer en ny konsollvariant med en pris som er redusert med en tredjedel i forhold til dagens pris, gjør at vi er sikre på at PLAYSTATION®3 kommer til å bli det naturlige førstevalg!" Sier Finn Robøle, Commercial Director i Nordisk Film Interactive, Norge.

"For Komplett har Playstation lanseringen vært en suksesshistorie. Da startpakken kom økte interessen for PS3 betraktelig og salget av konsoller og spill steg hurtig. PS3 er for tiden den største av de nye spillkonsollene hos Komplett.no." sier Eilif Kiland, Product Manager i Komplett.no. "Vi ønsker dagens nyhet hjertelig velkommen! Den nye versjonen ivaretar alle verdiene ved PS3™ som fullverdig underholdningsmaskin. Jeg tror vi trygt kan si vi har funnet årets julegaveprodukt" avslutter Kiland.

"Playstation3 har hatt en meget suksessrik lansering og har bidratt sterkt til at gamingkategorien i Expert har hatt en sterk vekst i år. Den nye modellen vil ytterligere forsterke dette og vil helt klart gjøre at PlayStation vil være en av våre hovedsatsninger denne høsten" sier Kjell Erik Thune-Larsen, kategoriansvarlig for spill hos Expert.

Ny, billig PS3!
Ny, billig PS3!


Loading next content