Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ny film har et litt mørkere syn på superhelter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi kjenner alle historien - Kal-El kræsjlander på jorda etter at Krypton eksploderer, blir oppdratt av et hyggelig ektepar og vokser opp til å bli Supermann, menneskehetens beskytter. En søt historie, ikke sant? Men hva om det scenarioet hadde utspilt seg på en helt annen måte, og dette romvesenbarnet endte opp med å føle seg fremmedgjort av kreftene sine? Hva om verden hadde formet dette barnet på en helt annen måte?

Dette er noe av tematikken i Man of Steel, og Red Son for så vidt, men det er også handlingen i den nye scifi-skrekkfilmen Brightburn. Et ektepar finner et barn som har kræsjlandet på eiendommen deres og oppdrar ham som sitt eget barn, men uansett hvor hard de prøver greier de ikke å forhindre ham i å bli det stikk motsatte av en superhelt...

Filmen er produsert av Guardians of the Galaxy-regissøren James Gunn, har Elizabeth Banks i en av hovedrollene, og skal etter sigende komme ut i juni. Nedenfor finner du den aller første traileren. Hva synes du?

Hva er den beste fortellingen om onde superhelter, synes du?

HQ
Ny film har et litt mørkere syn på superhelter


Loading next content