Norsk
Gamereactor
nyheter
Mutant Year Zero: Road to Eden

Ny gameplay-trailer og forhåndsbestillingsbonuser for Mutant Year Zero: Road to Eden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mutant Year Zero: Road to Eden ble vist bak lukkede dører på E3 2018, og vi i Gamereactor fikk muligheten til å ta en titt på denne blandingen av utforsking, sniking og taktisk kamp inspirert av pen- and- paper-rollespillet ved samme navn. Et rollespill du får med i Deluxe Edition av spillet, ifølge Funcom.

Det er nå mulig å forhåndsbestille spillet på den offisielle nettsiden. Standard Edition gir deg et tredagers forsprang på de som kjøper det ved lansering, og i Deluxe Edition får du, blant annet, med en digital utgave av regelboka til Mutant Year Zero-rollespillet, desktop wallpaper, digital kunstbok og soundtrack. Den gir deg også tilgang til betaen når den kjøres i gang.

Utviklerne i The Bearded Ladies har også mekket sammen en ny gameplay-trailer, som viser frem de spesielle evnene til de tre hovedfigurene i spillet. Bormin kan bruke Charge, Dux kan fly med Mothwings og bruker en armbrøst med eksplosive piler og Selma har Stoneskin.

HQ
Mutant Year Zero: Road to Eden

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Mutant Year Zero

Klokken 16 på GR Live - Mutant Year Zero

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hvis du har sett frem til det strategiske skytespillet Mutant Year Zero: Road to Eden, er dagen i dag en god dag, for ikke bare lanseres spillet i dag, men du kan også...

5
Gamereactors store julekalender - Luke 4

Gamereactors store julekalender - Luke 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 4! Hva skjuler denne luka, da? Nice, her har vi nøkler til Mutant Year Zero: Road to Eden til PC, PS4 eller...Loading next content