Norsk
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Ny Guild Wars 2-klasse avslørt

Vi har snakket med utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For litt over et år siden viste utviklerne bak Guild Wars 2 (ArenaNet), for første gang frem en av de åtte profesjonene, eller klassene, som spillerne kan velge imellom. I dag slippes den syvende klassen og Gamereactor har fått en eksklusiv sniktitt på hvordan den fungerer.

Vi tok en prat med Jonathan Peters, spilldesigner i ArenaNet:

- Engineer-klassen er den klassen som omfavner de teknologiske framskrittene som har hendt i løpet av de 250 årene som har gått siden hendelsene i den originale Guild Wars-trilogien.

- Engineer-klassen er den eneste klassen så langt som kan ta i bruk både rifler og pistoler. En Engineer kan også bære skjold, men på en mer teknisk måte en man tradisjonelt ser for seg. En Engineer kan koke sammen eliksirer og kjemiske våpen. Ikke minst er en Engineer i stand til å sette ut stasjonære droner for å gi defensiv støtte til lagkameratene sine, forklarer Peters videre.

Engineer-klassen er en eventyrerklasse. Det vil si at den vil bruke middels tung rustning, hvor soldatklasser vil bruke tung rusting, mens lærde klasser vil bruke lett rustning.

- Alle klassene i Guild Wars 2 har unike mekanismer som gjør dem unike, og Engineer er intet unntak. Alle klassene har muligheten til å utstyre seg med ti egenskaper, hvorav de fem første er bestemt av våpnene de bærer. De fem siste kan spilleren velge selv, innenfor visse rammer. En av de fem må være en helbredelsesegenskap, mens en må være en eliteegenskap. I tillegg til å kunne bytte Engineer kan velge å utstyre seg med en eller flere utstyrspakker, som Engineer kan bære seg som en ryggsekk, sier Peters.

Når en utstyrspakke blir aktivert blir Engineer de fem våpenbestemte egenskapene erstattet med ulike egenskaper ettersom hvilken utstyrspakke spilleren velger å bruke. Dette gjør Engineer til en av de mest allsidige klassene i Guild Wars 2, da ulike utstyrspakker endrer Engineer-klassens rolle på slagmarken.

- For eksempel, hvis Engineer velger å utstyre seg med en sanitetspakke i helbredelsesplassen, kan han fordele førstehjelpsskrin og helbrede sine medspillere. Da ter Engineer seg som en støtteklasse. Engineer kan også gå mer offensivt til verks hvis han velger flammekasterpakken. Ved bruk av granatpakken kan Engineer kaste granater som blinder, forgifter eller fryser motstanderne, forteller Peters.

For mer info om Guild Wars 2, les vår sniktitt og øvrige nyheter her.

Vi takker Guild Wars-ekspert og Gamereactor-leser Jostein Holmgren for å ha bidratt med spørsmål og oversettelse av dette intervjuet.

Guild Wars 2
Minotaur som Engineer.
Guild Wars 2
Knight som Engineer.
Guild Wars 2
Health Turret.
Guild Wars 2
Landmine.
HQ

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...Loading next content