Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Ny Just Cause 4- trailer tar for seg Supply Drops

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 dreier seg rundt ødeleggelse, kaos og action i en stor og åpen verden. Spillet utvikles av Avalanche Studios, og skal etter sigende komme ut den 4. desember til PC, PS4 og Xbox One.

Så langt har vi fått en rekke med hypebyggende trailere for spillet, og her kommer enda en! Denne tar for seg Supply Drops, hvordan de funker og hvilke muligheter for ødeleggelse de bringer. Du kan blant annet tilkalle rundt 104 forskjellige kjøretøy via Supply Drops. Ta en titt på traileren nedenfor. Hva synes du?

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content