Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Ny Killer Instinct-figur annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Killer Instinct lever fortsatt i beste velgående, selv tre år etter lansering. Mye av dette skyldes at Iron Galaxy har gjort en fremragende jobb med å gi oss mer innhold og oppdatert spillet. De har ikke tenkt å slutte neste år heller.

Nå har de nemlig annonsert at vi vil få en ny karakterer i januar. Den tungt bevæpnede cyborgen heter Kilgore, men er utrolig nok ikke i slekt med Fulgore. Mitraljøsene han har som armer virker svært truende, men kan han ta opp kampen mot Kim Wu? Svaret får du i det første klippet nederst i saken.

Vi får dog også nytt allerede i dag. Den etterlengtede 3.6-oppdatering vil nemlig slippes om kort tid, og sammen med den får Thunder et nytt skin. Selve oppdateringen byr også på en hel haug med endringer, og disse kan du lese om her, eller se dem i aksjon i det nederste klippet.

HQ
HQ
Killer Instinct

Relaterte tekster

0
Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi er kun en liten uke unna lanseringen av en helt ny fighter til Iron Galaxys populære Killer Instinct. Det handler mer bestemt om Thunders lillebror, Eagle, en fighter...Loading next content