Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Ny lekket Battlefield V-trailer forteller alt om Firestorm

Traileren flyter rundt på internett nå, men EA og DICE prøver å fjerne den. Så om du skal få det med deg, bør du helst gjøre det nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig kom det en rekke detaljer om Firestorm, den kommende battle royale-delen som skal komme til Battlefield V i løpet av denne måneden. Hvis du enda ikke har fått med deg detaljene, kan du faktisk se Firestorm i aksjon via en ny lekket video.

Ja, det later til at den reell, ekte trailer fra Battlefield V som forklarer alt om Firestorm, er sluppet ut. DICE og EA har jobbet med å ta disse videoene ned, men i skrivende stund kan den sees her.

Videoen fungerer som en slags introduksjon, og forteller blant annet at det er ingen karakterklasser i Firestorm, at ting kommer i fire forskjellige kvaliteter og at man kan spille solo, sammen med en venn eller som et helt squad på fire mann.

Battlefield V

Relaterte teksterLoading next content