Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Live: Home Circuit

Ny Mario Kart Live: Home Circuit-trailer viser spennende detaljer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo avslørte forrige måned en rekke produkter og spill i forbindelse med Super Marios 35-årsjubileum. Et av de mest overraskende spillene var Mario Kart Live: Home Circuit, som lar deg styre en fjernstyrt bil gjennom hindringer på skjermen og ditt eget stuegulv.

Konseptet er ganske interessant, men utover annonseringsvideoen har det vært sparsomt med konkret informasjon om spillet.

Nå har Nintendo dog offentliggjort en skikkelig gameplaytrailer, som avslører mer av spillets aspekter og funksjoner. Den kan du se nedenfor.

Vi introdiseres blant annet for nye power-ups og får en nærmere titt på hvordan den fysiske og virtuelle bilen samspiller med hverandre.

HQ

Relaterte tekster

3
Mario Kart Live: Home CircuitScore

Mario Kart Live: Home Circuit

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mario og gjengen har kjørt over hele Mushroom Kingdom, men nå bringer de opplevelsen til stuen din. Overraskende nok fungerer det ganske bra.Loading next content