Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Ny Pokkén Tournament-figur avsløres denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Pokkén Tournament ble oppdatert i juni, indikerte enkelte filer i oppdateringen at Scizor, Darkrai og Empoleon ville komme til spillet etter hvert. De to første er allerede en del av karaktergalleriet, og nå er sjansen stor for at sistemann er på vei.

Spillets offisielle Twitter-konto kan nemlig annonsere at de skal avsløre en ny figur til den japanske arkadeutgaven 1. desember. De røper ikke mer enn det, men dette må da vel være Empoleon? Om ikke, hvem håper du det er?

Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content