Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ny prevensjon mot Steam-tyver

ID-løsning i samarbeid med Intel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nesten alle med en Steam-konto har hørt historiene om hvordan noen har fått hacket kontoen sin. Et fåtall av dere har sikkert prøvd å gjøre det selv. Men uansett hvilken kategori du befinner deg i, bør det være kollektiv enighet om at det er en smule bittert å bli frastjålet sitt digitale spillbibliotek.

Valve har av den grunn klargjort et nytt tiltak i samarbeid med Intel, titulert Steam Guard. Systemet lar brukeren låse muligheten til å endre passord på andre maskiner enn sin egen - den blir nemlig låst til prosessoren. På denne måten gjøres det umulig for andre å knekke kodeordet fra sin egen PC, og skulle ulykken likevel inntreffe kan man regne med å få tilsendt en epost for å gjøres oppmerksom på tingenes tilstand.

Fordi passordet låses til prosessoren krever tilbudet at man eier en av de nyere Intel-prosessorene (2nd Generation Intel CoreT, Intel CoreT vProT). Disse blir levert med en unik ID som lar seg spore av Steam.

Ny prevensjon mot Steam-tyver


Loading next content