Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Trilogy

Ny rapport sier også at Metroid Prime-remasters kommer til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metroid Prime 4 er som kjent fortsatt under utvikling, og har vært det i lang tid. Men i løpet av den tiden har flere rykter pekt på at Metroid Prime Trilogy, en samling av de originale spillene i Prime-serien, skulle være på vei til Nintendo Switch, som da skulle gjøre ventetiden litt lettere.

Nå har enda en rapport om emnet kommet, og den sier ikke bare at tidligere rykter stort sett passer, men at Nintendo har ambisiøse planer for Metroid-lisensen fremover.

Rapporten kommer fra LeakPandy, som tidligere har vist seg å ha rett om Nintendo. Han sier at Nintendo ikke bare planlegger å gjenutgi elder Metroid-spill, men at det er snakk om en remaster av Metroid Prime Trilogy, samt en remake av Super Metroid, i likhet med Metroid: Samus Returns.

"Nintendo is planning 2 new Metroid titles that will release in the next two fiscal years respectively. One is a re-release of Metroid Prime Trilogy HD, the second one is a Super Metroid Remake that mimics Samus Returns in style and scope"

Metroid Prime Trilogy

Relaterte tekster

0
Fans lager en forløper til Metroid

Fans lager en forløper til Metroid

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du noen gang lurt på hvordan spillskaper Gunpei Yokois elskede helt Samus Aran startet reisen mot å bli galaksens mest fryktede dusørjeger? Dette spørsmålet, og mange...

3
Metroid Prime Trilogy ute på Wii U

Metroid Prime Trilogy ute på Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har annonsert at det klassiske Metroid Prime Trilogy er tilgjengelig for nedlasting til Wii U på Nintendo Eshop. Frem til 5. februar er det halv på spillet, så...

- Alle spillene våre suger

- Alle spillene våre suger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Han sitter på en av spillverdens mest velkjente serier. Likevel er ikke Mark Pacini, mannen bak Metroid Prime, på langt nær fornøyd med egen innsats.Loading next content