Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Colours: Ultimate

Ny Sonic Colours: Ultimate-trailer fokuserer på oppgraderingene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av at Sonic nettopp har rundet 30 år har han aldri sett bedre ut. For ti år siden var han både litt sløv og uskarp i Sonic Colours på Nintendo Wii, men bare se på ham nå i traileren nedenfor.

Med 60 fps, nytt lyssystem, forbedret grafikk og 4K-oppløsning satser SEGA på en mer imponerende og flytende utgave av det originale spillet fra 2010, som kan lokke nye spillere til.

Det dog også på litt ekstra som kanskje kan overbevise gamle fans om å vende tilbake, i form av den nye spilldelen Rival Rush, hvor du skal duellere mot Metal Sonic.

Endelig vil spillet også inneholde flere tilpasningsmuligheter. Både når det kommer til Sonics utseende og spillets kontroller.

Sonic Colours: Ultimate kommer den 7. september til PS4, Xbox One, Switch og PC.

HQ
Sonic Colours: Ultimate

Relaterte tekster

0
Sonic Colours: UltimateScore

Sonic Colours: Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

I et forsøk på å modernisere et av det blå pinnsvinets beste eventyr har de klart å gjøre det dårlig.Loading next content