Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Ny Team Sonic Racing-video fokuserer på samarbeid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nye racing-spillet til Sumo Digital, Team Sonic Racing, handler om samarbeid og å utnytte diverse mekanikker for å vinne som et lag.

I den nyeste gameplay-videoen får vi et lite innblikk i disse samarbeidsmekanikkene, inkludert mekanikker som skimboost, slingshot og Team Ultimate. Sistenevnte krever at du fyller et meter ved å bruke diverse lagmekanikker, og når meteret er fullt kan du aktivere en ultimate som gir fordeler til hele laget.

HQ
Team Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content