Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Ny trailer fokuserer på faksjonene i Wasteland 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valg og konsekvenser er grunnmuren inXile Entertainments Wasteland-serie bygger på. Du kommer ikke til å kunne gli gjennom eventyret uten å skape venner og fiender, og det er viktig å alliere seg med de beste folka. Men her er det lett for gamle venner å plutselig bli fiender, så her må valgene tas med omhu.

Nå har vi fått en ny Wasteland 3-trailer, som introduserer spillets faksjoner, fra privatmilitsen The Patriarchæs Marshals, den kommunisthatende kulten The Gippers til den postapokalyptiske adelen The Hundred Families. Så har vi også The Refugees, The Payasos, The Scar Collectors, The Godfishers og The Dorseys. Hvilke av de kommer du til å slå deg sammen med? Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content