Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Obduction

Ny trailer for den åndelige oppfølgeren til Myst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cyan (altså spillstudioet, ikke fargen) er snart klare for å lansere deres åndelige oppfølger til klassikeren Myst fra 2007. Det kommer frem av denne nye traileren, som slår fast at Obduction vil ankomme den 26. juli.

Obduction ble en realitet takket være midler fra en Kicstarter-aksjon, og ved siden av PC-utgaven skal spillet også slippes til Mac. Faktisk vil spillet ha støtte for VR-brillene Oculus Rift, slik at man virkelig skal kunne leve seg inn i omgivelsene mens man løser stadig mer intrikate gåter:

HQ
Obduction

Relaterte tekster

0
Obduction utsettes til august

Obduction utsettes til august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med under en uke til det egentlig skulle lanseres har Cyan Worlds bestemt seg for å utsette den spirituelle oppfølgeren til Myst. Det er spillets produsent, Ryan...

0
Myst-komponist tilbake på nytt spill

Myst-komponist tilbake på nytt spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Myst og Riven er ikke bare to gode eventyrspill til PC, de har også fortreffelige lydspor som er hever opplevelsen betraktelig. Nå kan komponisten fra de to spillene,...Loading next content