Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Ny trailer Wind Waker HD

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD slippes om kort tid, og nå har Nintendo sluppet en ny trailer fra spillet. Denne gang får vi flere detaljer om nye og gamle funksjoner, og vi får et gjensyn med tidligere sammenligninger av grafikken mellom Gamecube- og Wii U-versjonen av spillet.

Og alt er selvfølgelig kledd inn i den herlige Wind Waker-melodien, sånn bare for å banke inn nostalgien og lengselen vi Zelda-fans nå sitter med. 4. oktober braker det løs, og for de som ikke allerede eier en Wii U får vi jo også en Zelda-utgave av Wii U som inkluderer spillet.

HQ

Relaterte tekster

Link og Zelda som søte kosebamser

Link og Zelda som søte kosebamser

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har problemer med nattesøvnen (eller kjenner noe som har det) kan en god gammeldags kosebamse være redningen, og er du fan av Zelda-serien i tillegg bør du svinge...

3
Ny trailer Wind Waker HD

Ny trailer Wind Waker HD

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD slippes om kort tid, og nå har Nintendo sluppet en ny trailer fra spillet. Denne gang får vi flere detaljer om nye og gamle...Loading next content