Norsk
Gamereactor
nyheter
Mutant Year Zero: Road to Eden

Ny video forteller deg alt du bør vite om Mutant Year Zero: Road to Eden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mutant Year Zero: Road to Eden er kanskje ikke årets største tittel, men det er et av de spillene vi i Gamereactor er mest spent på. The Bearded Ladies kombinerer et spennende science fiction/fantasy-univers med sniking inspirert av Metal Gear Solid og Xcom-lignende taktiske kamper.

Hvis du er i tvil, og gjerne vil vite litt mer om spillet, bør du sjekke ut videoen nedenfor. The Bearded Ladies har nemlig mekket sammen en dev-dagbok hvor de snakker og forklarer om spillet, samtidig som de viser frem flunkende nytt gameplay!

For enda litt mer innsikt inn i spillet kan du sjekke ut forspillet til Sam her. Spillet kommer til PC, PS4 og Xbox One den 4. desember. Gleder du deg?

HQ
Mutant Year Zero: Road to Eden

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Mutant Year Zero

Klokken 16 på GR Live - Mutant Year Zero

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hvis du har sett frem til det strategiske skytespillet Mutant Year Zero: Road to Eden, er dagen i dag en god dag, for ikke bare lanseres spillet i dag, men du kan også...

5
Gamereactors store julekalender - Luke 4

Gamereactors store julekalender - Luke 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 4! Hva skjuler denne luka, da? Nice, her har vi nøkler til Mutant Year Zero: Road to Eden til PC, PS4 eller...Loading next content