Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Ny Yoku's Island Express-trailer forteller en historie

Finn ut av hvorfor en liten postmester må redde dagen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yoku's Island Express kommer til PC, PS4, Switch og Xbox One den 29. mai, og jo nærmere lanseringsdatoen vi kommer, jo mer får vi se av dette sære, lille spillet. Utgiveren Team 17 har nettopp sluppet en ny trailer for spillet, som viser frem litt mer av historien i denne søte, pinball-inspirerte plattformeren om en gjødselsbille som må redde dagen. Du kan sjekke ut traileren nedenfor.

Har dette spillet havnet på radaren din?

HQ
Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content