Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island: Riptide

Nye bilder fra Dead Island: Riptide

Møt den femte spillbare figuren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

John Morgan er en mislykket soldat som droppet militærkarrieren til fordel for å bli kokk (et kjent konsept for Steven Segal-fans). Han er også den femte spillbare figuren i det kommende Dead Island: Riptide, oppfølgeren til zombiespillet fra 2011.

I spillet får Morgan endelig bruk for sine så langt bortkastede evner, da overlevelse og kamp mot blodtørstige zombier plutselig blir viktigere enn menyplanlegging og koketider.

Dead Island: Riptide ble nylig tildelt slippdatoen 26. april 2013, og i forbindelse med avsløringen av John Morgan har utvikler Techland nå offentliggjort et knippe nye bilder.

Techland har tidligere presisert at det nye spillet vil ha en mørkere og mer alvorlig historie enn forgjengeren, men at de vakre og lyse utendørsarealene likevel vil være tilstede. Utfra disse bildene ser de ut til å holde ord.

Dead Island: Riptide
Dead Island: RiptideDead Island: Riptide
Dead Island: Riptide
Dead Island: RiptideDead Island: Riptide

Relaterte tekster

Dead Island: RiptideScore

Dead Island: Riptide

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Oppfølgeren til Dead Island fører historien videre, nå med enda flere udøde. Adrian har slaktet seg gjennom dem og satt karakter.

9
Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Har du lyst til å vinne Dead Island: Riptide til Playstation 3, pluss DLC-koder og en Collector's Edition-statuett? Da bør du delta i ukens fredagskonkurranse.

2
Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide

FORSPILL. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Oversvømmelse, brennende sol, sand i skoene og zombier. Vi har forhåndstestet Techlands ferieparadis, og det virker ganske lovende...

Techland vil ikke lage spill til Wii U

Techland vil ikke lage spill til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dette er en sorgens dag for alle som hadde sett frem til å få spille Dead Island eller Call of Juarez på Wii U. Dette kommer nemlig ikke til å skje i overskuelig fremtid...

1
Dead Island: Riptide-intervju

Dead Island: Riptide-intervju

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vår svenske kollega Mathias Holmberg slo av en prat med Alex Toplanksy fra Deep Silver, for å få en oppdatering på det sol- og zombiefylte actionspillet Dead Island: Riptide.Loading next content