Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Captain America: Super Soldier

Nye Captain America-bilder

Den stolte amerikaneren er klar om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Captain America har vært en kjent figur for tegneseriefans i lange tider. I august inntar den patriotiske helten det store lerretet og i den sammenheng har Sega og Next Level Games snekret sammen et nytt spill.

Tradisjonelt har slike lisensspill ikke vært allverden å rope hurra for, men her på Gamreactor gir vi selvsagt alle spill en sjanse.

Er vi heldige kan Captain America: Super Soldier gjøre det samme for Captain America som Batman: Arkam Asylum gjorde for Batman, i stedet for å ende opp som Iron Man 2: The Video Game.

Captain America: Super Soldier slippes for øvrig til Playstation 3, Xbox 360, Wii og Nintendo DS den 15. juli. Ta en titt på bildene:

Captain America: Super Soldier
Captain America: Super SoldierCaptain America: Super Soldier
Captain America: Super Soldier

Relaterte tekster

Captain America: Super SoldierScore

Captain America: Super Soldier

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den rennomerte tegneseriehelten dukker snart opp på lerretet, men ikke uten å kjøre foten opp i stussen på spillmediet også...Loading next content