Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown

Nye Crackdown-screens

Egne, eksklusive screens innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her er en bunke med nye skjermiser fra helgens tur i Real Time Worlds kommende Crackdown. Spillet går i samme ånd som Grand Theft Auto, men man spiller som en superagent istedet med muligheter å løfte flere tonn og hoppe et titalls meter opp i luften.

Selv om spillet i seg selv er uventet underholdende er det dog mest omtalt og etterlengtet ettersom tilgangen til Halo 3-betaen inngår når man kjøper Crackdown.

Her er mer fakta:
Crackdown tar den actiondrevne hybridsjangeren over i neste generasjon med den første ekte 3D-spillarenaen. Spillerne vil håndheve lov og orden ved hjelp av alle nødvendige midler i et bysentrum som er herjet av kriminalitet, noe som inviterer til å utforske byen i sin fulle bredde, lengde og høyde. Kombinasjonen av det banebrytende samarbeidsspillet, det første i sjangeren, og en interaktiv verden der det meste kan brukes som våpen, gjør at spillerne kan skape en sprelsk actionblanding etter hvert som de renser opp i gatene.

Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown

Relaterte tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Tidlig avsky har blitt byttet ut med ren kjærlighet. Kristian har hygget seg kongelig i Real Time Worlds digitale sandkasse!

1
Crackdown er gratis igjen

Crackdown er gratis igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I november var Microsoft hyggelige nok til å tilby oss Crackdown helt gratis, og nå som Crackdown 3 er like rundt hjørnet gjør de det igjen. Larry Hryb ønsker nemlig å...Loading next content