Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5: Last Round

Nye Dead or Alive 5: Last Round får Xbox One til å låse seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har kjøpt det nye fightingspillet Dead or Alive 5: Last Round til Xbox One-konsollen din, og har opplevd at spillet får hele maskinen til å fryse, er du ikke alene. I etterkant av lanseringen har nemlig flere rapportert at spillet får konsollen til å låse seg, eksempelvis via Reddit.

Det gjelder ikke alle (vi i Gamereactor testet eksempelvis spillet på Xbox One uten å oppleve dette), men ikke desto mindre ser utvikler Team Ninja alvorlig på problemet. Til Videogamer forklares det således at krasjingen naturligvis har øverste prioritet:

- We've been investigating the issue reported at this moment and we are working closely with both 1st party platforms. We will let you know as soon as we have any updates. We apologies for any inconvenience players might have experienced.

Det har ikke kommet noen rapporter om at problemet eksisterer på de øvrige plattformene. Ved siden av til Xbox One ble Dead or Alive 5: Last Round sluppet den 20. februar til PC, Playstation 4, Playstation 3 og Xbox 360.

Dead or Alive 5: Last Round

Relaterte tekster

0
Dead or Alive 5: Last RoundScore

Dead or Alive 5: Last Round

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Den siste utgaven av Dead or Alive 5 er den første til de nye konsollene. Vi har satt karakter på det lettkledde (i hvert fall ganske ofte) Dead or Alive 5: Last Round...

0
Shenmue-opptreden i Dead or Alive 5

Shenmue-opptreden i Dead or Alive 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det som antageligvis var det mest spennende med at Dead or Alive 5: Last Round skulle slippes til PC var nok at det måtte føre til flere interessante modder. Dette er...Loading next content