Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry

Nye Devil May Cry screenshots

Capcom har sluppet en håndfull nye screenshots fra deres neste så-redd-at-du-driter-på-deg-spill, Devil May Cry.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Capcom har sluppet en håndfull nye screenshots fra deres neste så-redd-at-du-driter-på-deg-spill, Devil May Cry.

HQ

Her er hva vi har skrevet om spillet tildligere:

Devil May Cry er et nytt grøsserspil i beste Biohazard-stil, under utvikling hos Capcom. Spillet startet opprinnelig som Biohazard 4, men fikk etterhvert sitt eget liv og historie. Biohazard 4 er allikevel fortsatt i produksjon innenfor Capcoms murer.

Produksjonen av Devil May Cry ledes av Hideki Kamiya, som tidligere har arbeidet med Biohazard spillene, og spillet forventes ute i midten av 2001 i Japan, så vi tipper på sent 2001 her hjemme.Det vil bli lekkert å få kloa i spillet, og hvis du vil se mer av det, bør du nesten sjekke den filmen vi har i filarkivet.

Relaterte tekster

1
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor i ferd med å få kvalitets spill som sparker rompe, og Devil May Cry er enda en tittel vi kan tilføye den listen.

0
Devil May Cry filmatiseres

Devil May Cry filmatiseres

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Som så mange andre spill er Capcoms demonjeger Dante på vei til det store lerretet. Devil May Cry blir filmatisert - men er det noe å glede seg til?Loading next content