Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R

Nye figurer, modus og mer kommer til Super Bomberman R

I dag har vi fått en haug med nye ting å gjøre i Switch-spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått nesten en måned side Konami kunne fortelle at det skulle komme en ny, massiv oppdatering til Super Bomberman R "snart". Denne skulle inneholde mange nye figurer, en ny modus og mye annet de ikke ønsket å snakke om enda. "Snart" var vel å ta i litt, men nå er i alle fall oppdateringen klar for nedlastning, og de spøkte ikke da de sa at vi ville få mye nytt.

Crystal-regelverket som de snakket om for den nye "Grand Prix"-modusen sist er ganske enkle. Her gjelder det å samle inn så mange krystaller som mulig for å tjene poeng, men man mister halvparten av poengene sine hver gang man blir bombet. Om dette ikke høres fristende ut kan du i stedet spille en annen utgave hvor det bare handler om å bombe så mange andre spillere som mulig. Begge disse modusene setter to lag med tre spillere hver opp mot hverandre over to runder. Hver av figurene vil ha ulike power-ups, samtidig som man vil respawne, ikke bli en bombe, når man dør.

På toppen av dette får vi to nye arenaer, en rekke kosmetiske gjenstander, , justeringer av enkelte figurer sine spesialegenskaper, bugfikser, og disse ti nye spillbare figurene:

- Goemon Bomber
- Dracula Bomber
- Princess Tomato Bomber
- Bubble Head Bomber
- Option Bomber A
- Option Bomber B
- Shiori Fujisaki Bomber
- Jehuty Bomber
- Anubis Bomber
- Reiko Bomber

Du kan finne listen over alt oppdateringen byr på her, og se litt av det i aksjon i traileren under.

HQ
Super Bomberman R

Relaterte tekster

0
Super Bomberman RScore

Super Bomberman R

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Klassiske Bomberman gjør et comeback etter syv lange år, og vi har satt oss ned med Nintendo Switch for å se hvordan det har gått...Loading next content