Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Nye Kingdom Hearts får dato

Dream Drop Distance til Europa i juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du gleder deg til rollespillet Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance til Nintendo 3DS er du ikke alene. Etter en nokså sjenerøs periode med ventetid har Square Enix endelig annonsert den europeiske datoen for eventyret, som blir den 20. juli:

- King Mickey og Yen Sid forbederer seg mot kommende farer ved å sende Sora og Riku ut på en manndomsprøve. De blir sendt til søvnens verdener der de vil møte fiender og allierte de aldri har sett maken til. Hvis de klarer å fullføre prøven, er de verdige tittelen som Keyblade Masters, kommenterer Square Enix i en pressemelding.

HQ

Relaterte tekster

0
Nye bilder fra Kingdom Hearts HD 2.8

Nye bilder fra Kingdom Hearts HD 2.8

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Square Enix har nettopp vist frem en rekke nye bilder fra det kommende Kingdom Hearts HD 2.8, og vi antar at fansen vil like det de ser. Kingdom Hearts HD 2.8 skal...Loading next content