Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Nye klær i Mass Effect 2

Husk å bruke beskyttelse, Miranda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny garderobe proppet med nye plagg til Mass Effect 2-figurene deres er på vei i den nye Alternate Appearance-pakken. Både Tali, Miranda og Grunt skal få ta turen innom prøverommet.

Miranda får en robust og beskyttende drakt som (skuffende nok) overlater enda litt mer til fantasien, Grunt blir den heldige innehaver av et par holo-briller og Tali kan skilte med en ny... farge på drakten.

Pakken slippes i morgen.

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content