Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Nye klær i Mass Effect 2

Utvid garderoben

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bioware har annonsert nok en nedlastbar pakke til Mass Effect 2, denne gangen med kallenavnet "Alternate appearance pack".

Pakken inneholder nye klær til Jack, Thane og Garrus, og kommer til å koste 160 Microsoft-poeng på Xbox 360, eller 160 Bioware-poeng til PC. I ekte penger blir dette rundt 14 kroner.

Pakken lanseres allerede i morgen, 23. mars.

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content