Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gothic Remake

Nye offisielle skjermbilder fra Gothic Remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hva som startet med en kort demo endte med at THQ Nordic annonserte en remake av deres første Gothic-spill til PC og konsoll. Demoen skulle teste om det var interesse for en sånn remake, og det var det åpenbart i høy grad. Det er et helt nytt studio som står bak remaken, og det virker som at de er godt i gang. Nå har vi fått noen flotte nye skjermbilder takket være Steam.

Den offisielle Steam-siden til spillet er nemlig live nå, og med det kom de første offisielle skjermbildene. Det er ikke så mye informasjon å hente fra disse, men de forsikrer oss i hvert fall om at produksjonen går framover. I det originale spillet tar man rollen som en navnløs helt, som blir fanget i kampen mellom mennesker og orker, og man må flykte fra å bli holdt fanget i en gruve.

Gothic var en stor suksess og fikk to etterfølgere, og selv om vi ikke vet hva denne remaken kommer til å inneholde, så har vi høye forventninger, da THQ Nordic tidligere har vært tro mot sine originale titler i sine remakes.

Gothic RemakeGothic Remake
Gothic RemakeGothic Remake
Gothic Remake

Relaterte teksterLoading next content