Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Nye Pokkén Tournament-figurer lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om bare noen måneder skal vi få kaste oss ut i Pokkén Tournament, Bandai Namcos fightingspill basert på Pokémon-universet. Så langt har vi sett en rekke spillfigurer i tillegg til en offisiell håndkontroller bli annonsert. Nå har det også blitt lekket enda flere slåsskjemper.

Det er nærmere bestemt det nyeste nummeret av det japanske mangamagasinet CoroCoro Comic som har lekket på nett. Uheldigvis inneholder magasinet en helside om Pokkén Tournament. På denne siden finner vi Braixen, Garchomp og Mewtwo. Vi antar at en offisiell uttalelse med trailere venter oss i nær fremtid.

Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content