Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Alan Wake's American Nightmare

- Night Springs er ikke Alan Wake 2

Utvikler Remedy gir oss fasitsvaret


På mandag kunne vi melde at Video Game Awards-programleder Geoff Keighley så på det kommende XBLA-spillet Alan Wake: Night Springs som en fullverdig oppfølger til originalspillet.

Det skal sies at Keighley aldri omtalte Night Springs direkte som et Alan Wake 2, men likevel så utvikler Remedy Entertaiment seg nødt til å gi en kommentar til saken i etterkant uttalelsen. De ønsker nemlig å presisere at Night Springs ikke er Alan Wake 2:

- Jeg er veldig glad for at han liker spillet så godt. Det han har sagt er naturligvis flotte ord, og vi er stolte av produktet vårt. Når det er sagt hinter han til Alan Wake 2-navnet, og jeg ønsker derfor å gjenta nok en gang at dette spillet ikke er Alan wake 2. Dersom vi hadde planlagt spillet som et Alan wake 2, ville dét vært navnet vi hadde gitt det. Jeg vet at han mente det som et kompliment, og jeg setter pris på det, men jeg ønsker ikke noen misforståelser rundt dette, kommenterer en av de ansatte hos Remedy på deres forumsider.

Man kan med andre ord ikke slå fast at Alan Wake: Night Springs er ensbetydende med en etterfølger til originalspillet fra 2010, men forventningene er høye her på Gamereactor-kontoret likevel. Mer info kommer i alle tilfelle på VGA-showet natt til søndag norsk tid.

Alan Wake's American Nightmare